Ikona z chlebem

Zakwas

porady nt. hodowli, wykorzystania i przechowywania zakwasu
bread 2

Pieczywo drożdżowe

proste wypieki, pieczywo na zaczynie
bread 4

Domowa piekarnia

wyposażenie domowej piekarni, dobra mąka, miary i wagi w kuchni
bread 6

Szkolenia z pieczenia

Wspólne pieczenie w małych grupach

Masz pytania?

Jeśli masz pytanie - zadaj je w odpowiednim dziale w komentarzach. Wszyscy mieli na początku podobne problemy i chętnie Ci pomogą.

Odwiedź także mój blog: kuchenne pogawędki

Wasze komentarze

  • Mamy zakwas i co dalej?

    titi titi 14.11.2019 19:00
    Tak właśnie robię, zawijam w kocyk elektryczny, choć on się włącza i wyłącza, więc ideał to to ...
     
  • Mamy zakwas i co dalej?

    MZ MZ 08.11.2019 11:29
    W zimniejszych porach roku może to być rzeczywiście problemem. Na szczęście, bądź nieszczęście lata mamy ...
     
  • Mamy zakwas i co dalej?

    titi titi 08.11.2019 04:45
    Dla mnie nie lada problemem jest uzyskać ciut wyższą temperaturę do wyrastania zaczynu, a co dopiero ...
     
  • Żytni razowy z kminkiem

    Tomasz Tomasz 18.10.2019 17:33
    Teraz po latach, a wracam tutaj regularnie, rozumiem jak ten chleb jest zrobiony. Fermentacja mlekowa ...
     
  • Razowy 90% żytni

    MalgorzataZielinska MalgorzataZielinska 15.10.2019 20:17
    Myśle, ze modyfikacje zaszkodziły. Jeśli nie robiłaś zaczynu trójfazowego, dokładnie tak jak w przepisie ...
Powered by Xmap
 

Statystyki

Dzisiaj 88

Wczoraj 265

Tydzień 1268

Miesiąc 3991

Wszystkich 13467369