Ikona z chlebem

Zakwas

porady nt. hodowli, wykorzystania i przechowywania zakwasu
bread 2

Pieczywo drożdżowe

proste wypieki, pieczywo na zaczynie
bread 4

Domowa piekarnia

wyposażenie domowej piekarni, dobra mąka, miary i wagi w kuchni
bread 6

Szkolenia z pieczenia

Wspólne pieczenie w małych grupach

Masz pytania?

Jeśli masz pytanie - zadaj je w odpowiednim dziale w komentarzach. Wszyscy mieli na początku podobne problemy i chętnie Ci pomogą.

Odwiedź także mój blog: kuchenne pogawędki

Wasze komentarze

  • Pieczywo żytnie

    Aldona Aldona 06.01.2021 17:49
    Dziękuję za odpowiedź. Wybróbowałam dziś słód do Pani chleba razowego żytniego. Piekę zawsze na ...
     
  • Pieczywo żytnie

    MalgorzataZielinska MalgorzataZielinska 06.01.2021 13:48
    Właśnie się zbierałam napisać, ze wszystko jest właśnie w tym dziale. Słód nie zastępuje cukru bądź ...
     
  • Pieczywo żytnie

    Aldona Aldona 06.01.2021 12:54
    :),:) Ok znalazłam W wyposażeniu domowej piekarni. Ciekawa jestem, czy dużo osób stosuje słód i jakie ...
     
  • Pieczywo żytnie

    Aldona Aldona 05.01.2021 09:23
    Witam Panią. Jest Pani dla mnie guru wypieku chleba. Na przepisach z tej strony uczyłam się. Wypiekam ...
     
  • Chleb francuski

    MalgorzataZielinska MalgorzataZielinska 02.01.2021 18:28
    Prawdopodobnie bochenek był żle złożony a może tez ciasto zbyt krótko rosło. Niewyrośnięte dostatecznie ...

Ciemny chleb bochenkowy

 

rustyk03

zapraszam  klik!

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy
Odśwież

Statystyki

Dzisiaj 11

Wczoraj 390

Tydzień 401

Miesiąc 9506

Wszystkich 13679844