Ikona z chlebem

Zakwas

porady nt. hodowli, wykorzystania i przechowywania zakwasu
bread 2

Pieczywo drożdżowe

proste wypieki, pieczywo na zaczynie
bread 4

Domowa piekarnia

wyposażenie domowej piekarni, dobra mąka, miary i wagi w kuchni
bread 6

Szkolenia z pieczenia

Wspólne pieczenie w małych grupach

Masz pytania?

Jeśli masz pytanie - zadaj je w odpowiednim dziale w komentarzach. Wszyscy mieli na początku podobne problemy i chętnie Ci pomogą.

Odwiedź także mój blog: kuchenne pogawędki

Wasze komentarze

  • Chleb żytni razowy

    Maria Maria 19.02.2017 11:53
    Zrobiłam ten chlebek i znów mi się udał, ale zauważyłam że lepiej brać mniej otrębów. Pszenne sprawdzają ...
     
  • Grecki Pan de Horiadaki

    Ania Ania 18.02.2017 07:14
    Mi wychodzi taki jak na zdjęciu- paczuszek:) to kwestia wprawy i solidnego wyrabiania ciasta na ...
     
  • Wyrastanie i formowanie chleba

    Sylwia Sylwia 16.02.2017 21:53
    Dodam też, że jest to moja druga przygoda z chlebami po około 2 latach przerwy. Kiedyś nie było takiego ...
     
  • Wyrastanie i formowanie chleba

    Sylwia Sylwia 16.02.2017 21:51
    Przede wszystkim chciałabym pogratulować stronki. Jest rewelacyjna. Zarówno dla amatorów jak i bardziej ...
     
  • Zakwas na wesoło

    Maria Maria 16.02.2017 19:07
    Myśle ze jakoś to przeżyje :lol: Przecież lubi gdy go od czasu do czasu pomieszać.

01 02

0304

05

 

W tej i w innych sprawach możesz sie ze mna skontaktować:  Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Komentarze   

+1 #50 Darek 2016-10-04 19:00
Witam do jakiej temperatury należy rozgrzać piec chlebowy taki w ogrodzie dziękuję za podpowieć pozdrawiam
Cytować
0 #49 Małgorzata Zielińska 2016-05-16 07:59
Bardzo dziekuje za miłe słowa.
Niestety chyba nie pomogę bo nie mam dokładnej wiedzy jakie produkty należy wyeliminować. W takich sprawach powinien sie wypowiadać tylko lekarz
Cytować
0 #48 Andrzej 2016-05-15 09:20
Jestem od lat stałym bywalcem Pani "chlebowej strony". Dzięki Pani wskazaniom moje chleby są rewelacją wśród znajomych. Niestety, mam w domu dwie osoby z cukrzycą i bezskutecznie szukam przepisów na chleb odpowiedni dla nich.
Będę bardzo wdzięczny za każdą radę jaką zechce Pani przesłać.
Dzięki za wszystko czego dowiedziałem się z Pani strony. Serdecznie pozdrawiam.
Andrzej S.
Cytować
-18 #47 Malgorzata Zielinska 2015-08-09 15:19
Nie organizuje juz warsztatów pieczenia chleba.
Cytować
0 #46 Tamara 2015-08-09 12:14
Jest 9 sierpnia 2015 r , kiedy i gdzie bedą najbliższe warsztaty chlebowe ?
Cytować
0 #45 Karolina 2015-04-03 18:11
Gdzie będą organizowane następne warsztaty? i w jakim terminie?
Cytować
0 #44 Agnieszka 2015-03-01 14:39
witam, a w Bydgoszczy też mozna się kiedys spodziewać kursów?
Cytować
0 #43 Małgorzata Zielinska 2015-02-12 10:45
W tej sprawie prosze Sie ze mną skontaktować wysylajac e-mail. Adres podałam wyżej (bez spacji).
Cytować
0 #42 kinga 2015-02-12 08:24
Ja też mam kłopot z opcją "kontakt" a bardzo chciałabym uczestniczyć w kolejnych warsztatach. Proszę o informację w jaki sposób mogę się zgłosić. Do zobaczenia!! :-)
Cytować
0 #41 Anna 2015-02-08 15:54
Cytuję Małgorzata Zielinska:
Planuje na początku marca, jesli zgłosi sie odpowiednia ilosc chętnych.

Super, ja jestem chętna.
Cytować

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy
Odśwież

Statystyki

Dzisiaj 627

Wczoraj 686

Tydzień 2026

Miesiąc 16013

Wszystkich 13090661