Ikona z chlebem

Zakwas

porady nt. hodowli, wykorzystania i przechowywania zakwasu
bread 2

Pieczywo drożdżowe

proste wypieki, pieczywo na zaczynie
bread 4

Domowa piekarnia

wyposażenie domowej piekarni, dobra mąka, miary i wagi w kuchni
bread 6

Szkolenia z pieczenia

Wspólne pieczenie w małych grupach

Masz pytania?

Jeśli masz pytanie - zadaj je w odpowiednim dziale w komentarzach. Wszyscy mieli na początku podobne problemy i chętnie Ci pomogą.

Odwiedź także mój blog: kuchenne pogawędki

Wasze komentarze

  • Prosty jasny

    Małgorzata Zielinska Małgorzata Zielinska 23.06.2017 17:11
    Chleb zawsze przykrywamy przy wyrastaniu. Im szczelniejsze przykrycie, tym większa szansa, ze wierzch ...
     
  • Prosty jasny

    grazyna grazyna 22.06.2017 08:39
    prosze mi powiedziec ,gdy wkladamy surowe ciasto do lodowki ,tak jak przy wyrastaniu w temper.pokoj.trzeba ...
     
  • Wyrastanie i formowanie chleba

    Małgorzata Zielinska Małgorzata Zielinska 11.06.2017 18:05
    Błąd jest przede wszystkim w przepisie na chleb. Na pierwszy rzut oka widać, ze jest w nim za mało ...
     
  • Wyrastanie i formowanie chleba

    Teresa Teresa 11.06.2017 16:34
    Mój chleb po raz 3 się nie udał. Co jest nie tak? Przepis na zakwas: 100 g mąki żytniej + 100 ml ...
     
  • Chleb belgijski

    Małgorzata Zielinska Małgorzata Zielinska 09.06.2017 13:17
    Bardzo chętnie, ale jakie jest pytanie ??

01 02

0304

05

 

W tej i w innych sprawach możesz sie ze mna skontaktować:  Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Komentarze   

+1 #50 Darek 2016-10-04 19:00
Witam do jakiej temperatury należy rozgrzać piec chlebowy taki w ogrodzie dziękuję za podpowieć pozdrawiam
Cytować
0 #49 Małgorzata Zielińska 2016-05-16 07:59
Bardzo dziekuje za miłe słowa.
Niestety chyba nie pomogę bo nie mam dokładnej wiedzy jakie produkty należy wyeliminować. W takich sprawach powinien sie wypowiadać tylko lekarz
Cytować
0 #48 Andrzej 2016-05-15 09:20
Jestem od lat stałym bywalcem Pani "chlebowej strony". Dzięki Pani wskazaniom moje chleby są rewelacją wśród znajomych. Niestety, mam w domu dwie osoby z cukrzycą i bezskutecznie szukam przepisów na chleb odpowiedni dla nich.
Będę bardzo wdzięczny za każdą radę jaką zechce Pani przesłać.
Dzięki za wszystko czego dowiedziałem się z Pani strony. Serdecznie pozdrawiam.
Andrzej S.
Cytować
-19 #47 Malgorzata Zielinska 2015-08-09 15:19
Nie organizuje juz warsztatów pieczenia chleba.
Cytować
0 #46 Tamara 2015-08-09 12:14
Jest 9 sierpnia 2015 r , kiedy i gdzie bedą najbliższe warsztaty chlebowe ?
Cytować
0 #45 Karolina 2015-04-03 18:11
Gdzie będą organizowane następne warsztaty? i w jakim terminie?
Cytować
0 #44 Agnieszka 2015-03-01 14:39
witam, a w Bydgoszczy też mozna się kiedys spodziewać kursów?
Cytować
0 #43 Małgorzata Zielinska 2015-02-12 10:45
W tej sprawie prosze Sie ze mną skontaktować wysylajac e-mail. Adres podałam wyżej (bez spacji).
Cytować
0 #42 kinga 2015-02-12 08:24
Ja też mam kłopot z opcją "kontakt" a bardzo chciałabym uczestniczyć w kolejnych warsztatach. Proszę o informację w jaki sposób mogę się zgłosić. Do zobaczenia!! :-)
Cytować
0 #41 Anna 2015-02-08 15:54
Cytuję Małgorzata Zielinska:
Planuje na początku marca, jesli zgłosi sie odpowiednia ilosc chętnych.

Super, ja jestem chętna.
Cytować

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy
Odśwież

Statystyki

Dzisiaj 253

Wczoraj 420

Tydzień 253

Miesiąc 10285

Wszystkich 13160095