Ikona z chlebem

Zakwas

porady nt. hodowli, wykorzystania i przechowywania zakwasu
bread 2

Pieczywo drożdżowe

proste wypieki, pieczywo na zaczynie
bread 4

Domowa piekarnia

wyposażenie domowej piekarni, dobra mąka, miary i wagi w kuchni
bread 6

Szkolenia z pieczenia

Wspólne pieczenie w małych grupach

Masz pytania?

Jeśli masz pytanie - zadaj je w odpowiednim dziale w komentarzach. Wszyscy mieli na początku podobne problemy i chętnie Ci pomogą.

Odwiedź także mój blog: kuchenne pogawędki

Wasze komentarze

  • Mamy zakwas i co dalej?

    titi titi 14.11.2019 19:00
    Tak właśnie robię, zawijam w kocyk elektryczny, choć on się włącza i wyłącza, więc ideał to to ...
     
  • Mamy zakwas i co dalej?

    MZ MZ 08.11.2019 11:29
    W zimniejszych porach roku może to być rzeczywiście problemem. Na szczęście, bądź nieszczęście lata mamy ...
     
  • Mamy zakwas i co dalej?

    titi titi 08.11.2019 04:45
    Dla mnie nie lada problemem jest uzyskać ciut wyższą temperaturę do wyrastania zaczynu, a co dopiero ...
     
  • Żytni razowy z kminkiem

    Tomasz Tomasz 18.10.2019 17:33
    Teraz po latach, a wracam tutaj regularnie, rozumiem jak ten chleb jest zrobiony. Fermentacja mlekowa ...
     
  • Razowy 90% żytni

    MalgorzataZielinska MalgorzataZielinska 15.10.2019 20:17
    Myśle, ze modyfikacje zaszkodziły. Jeśli nie robiłaś zaczynu trójfazowego, dokładnie tak jak w przepisie ...

01 02

0304

05

 

W tej i w innych sprawach możesz sie ze mna skontaktować:  Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Komentarze   

0 #52 MalgorzataZielinska 2019-04-07 18:33
[Cytuję Magda:
Witam, czy beda organizowane w najlbiższych miesiącach warsztaty? Jeśli tak proszę o podanie miejscowosci oraz dat warsztatów i kosztu.
Dziękuję i pozdrawiam

Nie prowadzę już od dawna warsztatów z pieczenia. Pozdrawiam
Cytować
0 #51 Magda 2019-04-07 09:08
Witam, czy beda organizowane w najlbiższych miesiącach warsztaty? Jeśli tak proszę o podanie miejscowosci oraz dat warsztatów i kosztu.
Dziękuję i pozdrawiam
Cytować
-1 #50 Darek 2016-10-04 19:00
Witam do jakiej temperatury należy rozgrzać piec chlebowy taki w ogrodzie dziękuję za podpowieć pozdrawiam
Cytować
0 #49 Małgorzata Zielińska 2016-05-16 07:59
Bardzo dziekuje za miłe słowa.
Niestety chyba nie pomogę bo nie mam dokładnej wiedzy jakie produkty należy wyeliminować. W takich sprawach powinien sie wypowiadać tylko lekarz
Cytować
0 #48 Andrzej 2016-05-15 09:20
Jestem od lat stałym bywalcem Pani "chlebowej strony". Dzięki Pani wskazaniom moje chleby są rewelacją wśród znajomych. Niestety, mam w domu dwie osoby z cukrzycą i bezskutecznie szukam przepisów na chleb odpowiedni dla nich.
Będę bardzo wdzięczny za każdą radę jaką zechce Pani przesłać.
Dzięki za wszystko czego dowiedziałem się z Pani strony. Serdecznie pozdrawiam.
Andrzej S.
Cytować
-19 #47 Malgorzata Zielinska 2015-08-09 15:19
Nie organizuje juz warsztatów pieczenia chleba.
Cytować
0 #46 Tamara 2015-08-09 12:14
Jest 9 sierpnia 2015 r , kiedy i gdzie bedą najbliższe warsztaty chlebowe ?
Cytować
0 #45 Karolina 2015-04-03 18:11
Gdzie będą organizowane następne warsztaty? i w jakim terminie?
Cytować
0 #44 Agnieszka 2015-03-01 14:39
witam, a w Bydgoszczy też mozna się kiedys spodziewać kursów?
Cytować
-1 #43 Małgorzata Zielinska 2015-02-12 10:45
W tej sprawie prosze Sie ze mną skontaktować wysylajac e-mail. Adres podałam wyżej (bez spacji).
Cytować

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy
Odśwież

Statystyki

Dzisiaj 75

Wczoraj 265

Tydzień 1255

Miesiąc 3978

Wszystkich 13467356