Ikona z chlebem

Zakwas

porady nt. hodowli, wykorzystania i przechowywania zakwasu
bread 2

Pieczywo drożdżowe

proste wypieki, pieczywo na zaczynie
bread 4

Domowa piekarnia

wyposażenie domowej piekarni, dobra mąka, miary i wagi w kuchni
bread 6

Szkolenia z pieczenia

Wspólne pieczenie w małych grupach

Masz pytania?

Jeśli masz pytanie - zadaj je w odpowiednim dziale w komentarzach. Wszyscy mieli na początku podobne problemy i chętnie Ci pomogą.

Odwiedź także mój blog: kuchenne pogawędki

Wasze komentarze

  • Pieczywo żytnie

    Małgorzata Zielinska Małgorzata Zielinska 17.01.2022 19:30
    Niestety, moja strona jest już bardzo stara i dziurawa. Niektóre artykuły znikają, niektórych nie ...
     
  • Pieczywo żytnie

    Mirosława Mirosława 17.01.2022 17:36
    Dzień dobry. Chciałam upiec chleb razowy żytni z ziemniakami ( piekłam go już kilkakrotnie ,ale dość ...
     
  • Pieczywo mieszane

    Małgorzata Zielinska Małgorzata Zielinska 11.01.2022 20:59
    Przyczyn może być wiele. Zła konsystencja ciasta, czyli za dużo lub za mało wody. Złe wyrośnięcie ...
     
  • Pieczywo mieszane

    Elżbieta Elżbieta 11.01.2022 18:51
    Proszę o radę dlaczego chleb po upieczeniu (nie zawsze) ma odstającą skórkę? Dziękuję i pozdrawiam.
     
  • Przechowywanie zakwasu

    Gosia Gosia 12.07.2021 07:15
    Witam, Pisze do Pani tak dla spokojnosci ducha :-) . Po wyciagnieciu zakwasu z lodowki, poczekac ...

01 02

0304

05

 

W tej i w innych sprawach możesz sie ze mna skontaktować:  Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Komentarze   

0 #50 MalgorzataZielinska 2019-04-07 18:33
[Cytuję Magda:
Witam, czy beda organizowane w najlbiższych miesiącach warsztaty? Jeśli tak proszę o podanie miejscowosci oraz dat warsztatów i kosztu.
Dziękuję i pozdrawiam

Nie prowadzę już od dawna warsztatów z pieczenia. Pozdrawiam
Cytować
0 #49 Magda 2019-04-07 09:08
Witam, czy beda organizowane w najlbiższych miesiącach warsztaty? Jeśli tak proszę o podanie miejscowosci oraz dat warsztatów i kosztu.
Dziękuję i pozdrawiam
Cytować
-1 #48 Darek 2016-10-04 19:00
Witam do jakiej temperatury należy rozgrzać piec chlebowy taki w ogrodzie dziękuję za podpowieć pozdrawiam
Cytować
0 #47 Małgorzata Zielińska 2016-05-16 07:59
Bardzo dziekuje za miłe słowa.
Niestety chyba nie pomogę bo nie mam dokładnej wiedzy jakie produkty należy wyeliminować. W takich sprawach powinien sie wypowiadać tylko lekarz
Cytować
0 #46 Andrzej 2016-05-15 09:20
Jestem od lat stałym bywalcem Pani "chlebowej strony". Dzięki Pani wskazaniom moje chleby są rewelacją wśród znajomych. Niestety, mam w domu dwie osoby z cukrzycą i bezskutecznie szukam przepisów na chleb odpowiedni dla nich.
Będę bardzo wdzięczny za każdą radę jaką zechce Pani przesłać.
Dzięki za wszystko czego dowiedziałem się z Pani strony. Serdecznie pozdrawiam.
Andrzej S.
Cytować
0 #45 Karolina 2015-04-03 18:11
Gdzie będą organizowane następne warsztaty? i w jakim terminie?
Cytować
0 #44 Agnieszka 2015-03-01 14:39
witam, a w Bydgoszczy też mozna się kiedys spodziewać kursów?
Cytować
-1 #43 Małgorzata Zielinska 2015-02-12 10:45
W tej sprawie prosze Sie ze mną skontaktować wysylajac e-mail. Adres podałam wyżej (bez spacji).
Cytować
0 #42 kinga 2015-02-12 08:24
Ja też mam kłopot z opcją "kontakt" a bardzo chciałabym uczestniczyć w kolejnych warsztatach. Proszę o informację w jaki sposób mogę się zgłosić. Do zobaczenia!! :-)
Cytować
0 #41 Anna 2015-02-08 15:54
Cytuję Małgorzata Zielinska:
Planuje na początku marca, jesli zgłosi sie odpowiednia ilosc chętnych.

Super, ja jestem chętna.
Cytować

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy
Odśwież

Statystyki

Dzisiaj 107

Wczoraj 300

Tydzień 1241

Miesiąc 7374

Wszystkich 13766756