Ikona z chlebem

Zakwas

porady nt. hodowli, wykorzystania i przechowywania zakwasu
bread 2

Pieczywo drożdżowe

proste wypieki, pieczywo na zaczynie
bread 4

Domowa piekarnia

wyposażenie domowej piekarni, dobra mąka, miary i wagi w kuchni
bread 6

Szkolenia z pieczenia

Wspólne pieczenie w małych grupach

Masz pytania?

Jeśli masz pytanie - zadaj je w odpowiednim dziale w komentarzach. Wszyscy mieli na początku podobne problemy i chętnie Ci pomogą.

Odwiedź także mój blog: kuchenne pogawędki

Wasze komentarze

  • Jak zrobić zakwas?

    Malgosia Malgosia 15.07.2018 22:40
    Zdecydowanie potwierdzam ze prawie każdy zakwas można uratować przekładając łyżkę do czystego słoika ...
     
  • Litewska chałka na zakwasie

    MZ MZ 12.07.2018 16:14
    Nasza mąka chlebowa nie nadaje się do tego rodzaju wypieku. Tortowa jak sama nazwa wskazuje jest ...
     
  • Litewska chałka na zakwasie

    Iwona Iwona 12.07.2018 13:43
    Mam zamiar jutro upiec chałkę wg Pani przepisu:) Jaką mąkę pszenną Pani do niej dała. Chlebową typ ...
     
  • Przechowywanie zakwasu

    Paulina Paulina 10.07.2018 06:45
    Dzień dobry, przepraszam, ze pisze tutaj, ale chciałam się bardzo z Panią skontaktować. Chleb piecze ...
     
  • Jak zrobić zakwas?

    Ania Ania 29.06.2018 10:44
    U mnie ta metoda też zawsze działa jak zakwas nie chce współpracować. Ja jeszcze zawsze w takiej ...

 

 

01a

 

Moja  strona o pieczeniu istnieje już ponad 12 lat. Zainwestowałam w nią dużo czasu, energii i nie tylko :).

Ale wszystko się kiedyś kończy. Strona się zestarzała a ja razem z nią. Postanowiłam więcej w nią nie inwestować, bo w międzyczasie powstało dużo nowych, lepszych i lepiej działających.

Na razie nie zdecydowałam się, żeby stronę zamknąć, bo może jeszcze ktoś zechce skorzystać ze starych przepisów. 

Pozdrawiam i dziękuje wszystkim,  którzy mnie odwiedzali przez 12 lat!

Małgorzata Zielińska-Głowacka

 

 

Komentarze   

0 #1 Wanda 2018-02-23 22:33
Małgorzato, starzałam się razem z Tobą i tą stroną, ale chyba jeszcze tak źle z nami nie jest :lol: Pieczemy dalej...
Cytować

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy
Odśwież

Statystyki

Dzisiaj 53

Wczoraj 238

Tydzień 1749

Miesiąc 5912

Wszystkich 13317462