Ikona z chlebem

Zakwas

porady nt. hodowli, wykorzystania i przechowywania zakwasu
bread 2

Pieczywo drożdżowe

proste wypieki, pieczywo na zaczynie
bread 4

Domowa piekarnia

wyposażenie domowej piekarni, dobra mąka, miary i wagi w kuchni
bread 6

Szkolenia z pieczenia

Wspólne pieczenie w małych grupach

Masz pytania?

Jeśli masz pytanie - zadaj je w odpowiednim dziale w komentarzach. Wszyscy mieli na początku podobne problemy i chętnie Ci pomogą.

Odwiedź także mój blog: kuchenne pogawędki

Wasze komentarze

  • Jak zrobić zakwas?

    MZ MZ 15.09.2018 13:15
    Wszystko przebiega raczej prawidłowo. Spokojnie poczekaj 5 dni. Dokarmiaj wg instrukcji, mieszaj ...
     
  • Jak zrobić zakwas?

    Karolina Karolina 15.09.2018 06:37
    Witam, pierwszy raz robię zakwas, 2 dzień po dokarmieniu pięknie ruszył bombleki ,podwoił a nawet ...
     
  • Już wkrótce na naszej stronie!

    Joanna Joanna 14.09.2018 02:19
    Pani Małgorzato bardzo proszę utrzymywać tą stronę. Może trzeba się dorzucić? 8) Założę się, że ...
     
  • Już wkrótce na naszej stronie!

    E. E. 07.09.2018 22:52
    Bardzo proszę nie zamykać!!! Ta strona jest genialna, to kopalnia wiedzy o zakwasie i naprawdę uratowała ...
     
  • Już wkrótce na naszej stronie!

    MZ MZ 05.09.2018 09:27
    Ha, dopiero teraz znalazłam Twój komentarz :lol: jak on się ukrył ? Masz racje - póki co pieczemy ...

 

 

01a

 

Moja  strona o pieczeniu istnieje już ponad 13 lat. Zainwestowałam w nią dużo czasu, energii i nie tylko :).

Ale wszystko się kiedyś kończy. Strona się zestarzała a ja razem z nią. Postanowiłam więcej w nią nie inwestować, bo w międzyczasie powstało dużo nowych, lepszych i lepiej działających.

Poza tym internet dzisiaj to głównie media społecznościowe FB i IG.* Era długich artykułów i ciekawych komentarzy się już kończy. Nikt nie ma czasu czytać. Wstawiamy zdjęcie, krótki tekst,  dajemy

Komentarze   

0 #4 Joanna 2018-09-14 02:19
Pani Małgorzato bardzo proszę utrzymywać tą stronę. Może trzeba się dorzucić? 8) Założę się, że znajdzie się kilka osób, dla których ta strona jest wciąż istotna :) Polecam stronę początkującym. Zaglądam zawsze jak czegoś nie rozumiem, zapomnę albo chcę upiec coś pysznego dla naszych niedzielnych gości. Pozdrawiam, Psotna
Cytować
0 #3 E. 2018-09-07 22:52
Bardzo proszę nie zamykać!!! Ta strona jest genialna, to kopalnia wiedzy o zakwasie i naprawdę uratowała nas chlebowo podczas pobytu w Anglii (tam powszechnie dostępne chelny są straszne). Rozumiem, że może nie chcieć Pani jej kontynuować, ale byłoby naprawdę wielką szkodą zamykanie jej. Pozdrawiam serdecznie!
Cytować
0 #2 MZ 2018-09-05 09:27
Ha, dopiero teraz znalazłam Twój komentarz :lol: jak on się ukrył ? Masz racje - póki co pieczemy dalej
Cytować
0 #1 Wanda 2018-02-23 22:33
Małgorzato, starzałam się razem z Tobą i tą stroną, ale chyba jeszcze tak źle z nami nie jest :lol: Pieczemy dalej...
Cytować

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy
Odśwież

Statystyki

Dzisiaj 236

Wczoraj 354

Tydzień 1316

Miesiąc 6811

Wszystkich 13336560