Ikona z chlebem

Zakwas

porady nt. hodowli, wykorzystania i przechowywania zakwasu
bread 2

Pieczywo drożdżowe

proste wypieki, pieczywo na zaczynie
bread 4

Domowa piekarnia

wyposażenie domowej piekarni, dobra mąka, miary i wagi w kuchni
bread 6

Szkolenia z pieczenia

Wspólne pieczenie w małych grupach

Masz pytania?

Jeśli masz pytanie - zadaj je w odpowiednim dziale w komentarzach. Wszyscy mieli na początku podobne problemy i chętnie Ci pomogą.

Odwiedź także mój blog: kuchenne pogawędki

Wasze komentarze

  • Zakwas - porady praktyczne

    Małgorzata Zielinska Małgorzata Zielinska 17.10.2017 06:46
    Zdecydowanie 2000.
     
  • Zakwas - porady praktyczne

    Michał Michał 16.10.2017 18:10
    Witam serdecznie. Który typ mąki lepiej się sprawdzi przy przygotowaniu zakwasu 750 czy 2000?
     
  • Moje chleby - galeria

    Małgorzata Zielinska Małgorzata Zielinska 14.10.2017 19:20
    Absolutnie nie mam zamiaru likwidować strony. Jeśli nie zdarzy się nic nadzwyczajnego, pewnie jeszcze ...
     
  • Zakwas - porady praktyczne

    Małgorzata Zielinska Małgorzata Zielinska 14.10.2017 19:11
    Zakwas może być aktywny w zimnie 1-2 dni, potem powoli się uspokaja. Ale na pewno nie jest to powodem ...
     
  • Zakwas - porady praktyczne

    Barbara Barbara 14.10.2017 18:26
    piekę chleb pszenno-żytni na zakwasie już jakiś czas,mam do Pani pytanie:dlaczego mój zakwas przechowywany ...

 

 

01a

 

Moja  strona o pieczeniu istnieje już ponad 12 lat. Zainwestowałam w nią dużo czasu, energii i nie tylko :).

Ale wszystko się kiedyś kończy. Strona się zestarzała a ja razem z nią. Postanowiłam więcej w nią nie inwestować, bo w międzyczasie powstało dużo nowych, lepszych i lepiej działających.

Na razie nie zdecydowałam się, żeby stronę zamknąć, bo może jeszcze ktoś zechce skorzystać ze starych przepisów. 

Pozdrawiam i dziękuje wszystkim,  którzy mnie odwiedzali przez 12 lat!

Małgorzata Zielińska-Głowacka

 

 

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy
Odśwież

Statystyki

Dzisiaj 97

Wczoraj 503

Tydzień 97

Miesiąc 9951

Wszystkich 13209807