Ikona z chlebem

Zakwas

porady nt. hodowli, wykorzystania i przechowywania zakwasu
bread 2

Pieczywo drożdżowe

proste wypieki, pieczywo na zaczynie
bread 4

Domowa piekarnia

wyposażenie domowej piekarni, dobra mąka, miary i wagi w kuchni
bread 6

Szkolenia z pieczenia

Wspólne pieczenie w małych grupach

Masz pytania?

Jeśli masz pytanie - zadaj je w odpowiednim dziale w komentarzach. Wszyscy mieli na początku podobne problemy i chętnie Ci pomogą.

Odwiedź także mój blog: kuchenne pogawędki

Wasze komentarze

  • Chleb "przyjaźni"

    dorota Sapuła dorota Sapuła 18.03.2019 08:56
    witam zrobiłam zaparkę i zaczyn z odrobiną drożdży ale to była druga już próba ( bo pierwszy mix nie ...
     
  • O mnie

    AgaD AgaD 17.03.2019 15:33
    No i dzisiaj zostawilam do wyrosniecia na 1godz 20 min i pieknie wyrosly. Pieke zawsze 3 na raz. 1 ...
     
  • O mnie

    MalgorzataZielinska MalgorzataZielinska 16.03.2019 22:56
    Pękają raczej te niedostatecznie wyrośnięte, przerośnięte maja tendencje raczej do lekkiego ...
     
  • Prosty jasny

    MalgorzataZielinska MalgorzataZielinska 16.03.2019 22:53
    Nigdy na tak długo nie zostawiałam. Może przerosnąć, ale wtedy wstawilabym zimny do piekarnika, bo w ...
     
  • O mnie

    AgaD AgaD 16.03.2019 20:00
    Pani Małgosiu, jaka moze byc przyczyna pekania chleba przy lini blaszki? Kiedy wiadomo ze ciasto jest ...

Aktualności

Chleb rosyjsko-kielecki - "chleb przyjaźni"

Statystyki

Dzisiaj 140

Wczoraj 410

Tydzień 2279

Miesiąc 8950

Wszystkich 13404439