Ikona z chlebem

Zakwas

porady nt. hodowli, wykorzystania i przechowywania zakwasu
bread 2

Pieczywo drożdżowe

proste wypieki, pieczywo na zaczynie
bread 4

Domowa piekarnia

wyposażenie domowej piekarni, dobra mąka, miary i wagi w kuchni
bread 6

Szkolenia z pieczenia

Wspólne pieczenie w małych grupach

Masz pytania?

Jeśli masz pytanie - zadaj je w odpowiednim dziale w komentarzach. Wszyscy mieli na początku podobne problemy i chętnie Ci pomogą.

Odwiedź także mój blog: kuchenne pogawędki

Wasze komentarze

  • Wyrastanie i formowanie chleba

    MalgorzataZielinska MalgorzataZielinska 14.05.2019 20:23
    1) za dużo wody. lub 2) zbyt długie wyrabianie (chleby żytnie tylko lekko mieszamy, nie wyrabiamy!) ...
     
  • Wyrastanie i formowanie chleba

    Monika Monika 14.05.2019 19:13
    Jakie mogą być przyczyny tego, że notorycznie wychodzi zakalec podczas pieczenia chleba żytniego ...
     
  • Pieczywo na zakwasie

    Anonim Anonim 07.05.2019 15:59
    Mam takie pytanie. Czy można się "upiec" chleb na zakwasie w garnku do gotowania na parze, albo w ...
     
  • Książka DOMOWA PIEKARNIA

    E. E. 23.04.2019 19:49
    Dla Wszystkich Zdesperowanych poszukiwaniami książek p. Zielińskiej! Wasze światełko w tunelu to ...
     
  • O mnie

    MalgorzataZielinska MalgorzataZielinska 08.04.2019 14:24
    Winna może być mąka, temperatura otoczenia, wilgotność etc. - Jeśli mąka to radziłabym dodać trochę innej ...

Aktualności

Chleb rosyjsko-kielecki - "chleb przyjaźni"

Statystyki

Dzisiaj 11

Wczoraj 312

Tydzień 636

Miesiąc 5519

Wszystkich 13424226