Ikona z chlebem

Zakwas

porady nt. hodowli, wykorzystania i przechowywania zakwasu
bread 2

Pieczywo drożdżowe

proste wypieki, pieczywo na zaczynie
bread 4

Domowa piekarnia

wyposażenie domowej piekarni, dobra mąka, miary i wagi w kuchni
bread 6

Szkolenia z pieczenia

Wspólne pieczenie w małych grupach

Masz pytania?

Jeśli masz pytanie - zadaj je w odpowiednim dziale w komentarzach. Wszyscy mieli na początku podobne problemy i chętnie Ci pomogą.

Odwiedź także mój blog: kuchenne pogawędki

Wasze komentarze

  • Chleb orkiszowy

    MałgorzataZielinska MałgorzataZielinska 23.02.2020 19:02
    Po kolei: Rzeczywiście temperatura i długość wyrastania ma wpływ na kwaśny smak. No i oczywiście ...
     
  • Chleb orkiszowy

    MałgorzataZielinska MałgorzataZielinska 23.02.2020 18:54
    Tak, 9 godzin w temp pokojowej to dość długo. Moje chleby (głównie orkiszowe) rosną w pobliżu grzejnika ...
     
  • Chleb orkiszowy

    Agnieszka Agnieszka 23.02.2020 15:30
    przeczytałam posty poniżej i mam pytanie - czy możliwe faktycznie że czleb wyszedł ciężkawy i kwaskowaty ...
     
  • Chleb orkiszowy

    Agnieszka Agnieszka 23.02.2020 15:22
    Dzień dobry, upiekłam wczoraj wieczorem drugi chlebek - orkiszowy, wyglądał przepięknie, nie wiem ...
     
  • Zakwas pszenny (metoda francuska)

    MałgorzataZielinska MałgorzataZielinska 21.02.2020 15:18
    Cudownie jest czytać takie entuzjastyczne wpisy i pozytywnie zazdroszczę :) Może tez chciałabym ...
Ze względu na ogromną ilość spamu, musialiśmy wprowadzić weryfikację obrazkową i moderowanie komentarzy. Za uciążliwości z tym związane przepraszam, może wkrótce uda sie z tego zrezygnować. Dziękuję Wszystkim za odwiedzanie mojej strony:)

Komentarze   

+1 #1 Bronisława 2014-10-01 12:15
Sorry ! Dawno już nie odwiedzałam strony, ale mnie bardziej podobała się poprzednia szata graficzna :roll:
pozdrawiam
Cytować

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy
Odśwież

Statystyki

Dzisiaj 11

Wczoraj 558

Tydzień 11

Miesiąc 9112

Wszystkich 13501380