Ikona z chlebem

Zakwas

porady nt. hodowli, wykorzystania i przechowywania zakwasu
bread 2

Pieczywo drożdżowe

proste wypieki, pieczywo na zaczynie
bread 4

Domowa piekarnia

wyposażenie domowej piekarni, dobra mąka, miary i wagi w kuchni
bread 6

Szkolenia z pieczenia

Wspólne pieczenie w małych grupach

Masz pytania?

Jeśli masz pytanie - zadaj je w odpowiednim dziale w komentarzach. Wszyscy mieli na początku podobne problemy i chętnie Ci pomogą.

Odwiedź także mój blog: kuchenne pogawędki

Wasze komentarze

  • Pszenny receptura bazowa

    Wojtek Wojtek 30.05.2020 20:46
    Dzień dobry. Dziękuję za przepis. Zrobiłem ten chleb już 3 razy jako bochenek i jest bardzo dobry ...
     
  • Mieszany - przepis bazowy

    MałgorzataZielinska MałgorzataZielinska 27.05.2020 07:31
    Tak, chleb powinien podwoić swoją objętość przed włożeniem do piekarnika i z dwojga złego lepiej ...
     
  • Mieszany - przepis bazowy

    Artur Artur 27.05.2020 06:16
    Oczywiście 25 min pieczenia w podanych temperaturach. Będę pamiętał, że ciasto musi być wyrośnięte ...
     
  • Mieszany - przepis bazowy

    MałgorzataZielinska MałgorzataZielinska 26.05.2020 16:50
    Nie bardzo rozumiem pierwszego zdania. 25 minut wyrastania czy pieczenia? Jeśli słabo wyrastał to ...
     
  • Mieszany - przepis bazowy

    Artur Artur 26.05.2020 15:26
    Witam. Przy tych temperaturach mojemu chlebowi wystarczyło jakieś 25 min. Jednak w środku jest surowy.
Ze względu na ogromną ilość spamu, musialiśmy wprowadzić weryfikację obrazkową i moderowanie komentarzy. Za uciążliwości z tym związane przepraszam, może wkrótce uda sie z tego zrezygnować. Dziękuję Wszystkim za odwiedzanie mojej strony:)

Komentarze   

+1 #1 Bronisława 2014-10-01 12:15
Sorry ! Dawno już nie odwiedzałam strony, ale mnie bardziej podobała się poprzednia szata graficzna :roll:
pozdrawiam
Cytować

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy
Odśwież

Statystyki

Dzisiaj 469

Wczoraj 629

Tydzień 4058

Miesiąc 25105

Wszystkich 13599207