Ikona z chlebem

Zakwas

porady nt. hodowli, wykorzystania i przechowywania zakwasu
bread 2

Pieczywo drożdżowe

proste wypieki, pieczywo na zaczynie
bread 4

Domowa piekarnia

wyposażenie domowej piekarni, dobra mąka, miary i wagi w kuchni
bread 6

Szkolenia z pieczenia

Wspólne pieczenie w małych grupach

Masz pytania?

Jeśli masz pytanie - zadaj je w odpowiednim dziale w komentarzach. Wszyscy mieli na początku podobne problemy i chętnie Ci pomogą.

Odwiedź także mój blog: kuchenne pogawędki

Wasze komentarze

  • Mamy zakwas i co dalej?

    MalgorzataZielinska MalgorzataZielinska 01.08.2020 21:00
    Wydaje mi się, ze wyjasniam to właśnie w tym artykule ;-) Proszę przeczytać tekst wyżej: To jeszcze raz ...
     
  • Mamy zakwas i co dalej?

    Anna Barbara Anna Barbara 01.08.2020 11:20
    Dzien dobry-skrupulatnie czytam wszystko na temat chleba na zakwasie i zapisuje przepisy .Pieke chleb ...
     
  • Olsztyn

    Marta Marta 30.07.2020 20:49
    Dzień dobry, czy w najbliższych miesiącach są planowane warsztaty w Olsztynie lub Trójmieście?
     
  • Wyrastanie i formowanie chleba

    MałgorzataZielinska MałgorzataZielinska 23.07.2020 15:20
    Zdecydowanie to jest błąd. Nawet w zimie nie powinno się zostawiać chleba do wyrastania w temp 50 ...
     
  • Wyrastanie i formowanie chleba

    Ignacy Ignacy 23.07.2020 10:00
    Dzień dobry Od 2 lat piekę chleb na zakwasie I zazwyczaj wszystko było super. Niestety ostatnio chleb ...
Ze względu na ogromną ilość spamu, musialiśmy wprowadzić weryfikację obrazkową i moderowanie komentarzy. Za uciążliwości z tym związane przepraszam, może wkrótce uda sie z tego zrezygnować. Dziękuję Wszystkim za odwiedzanie mojej strony:)

Komentarze   

+1 #1 Bronisława 2014-10-01 12:15
Sorry ! Dawno już nie odwiedzałam strony, ale mnie bardziej podobała się poprzednia szata graficzna :roll:
pozdrawiam
Cytować

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy
Odśwież

Statystyki

Dzisiaj 6

Wczoraj 248

Tydzień 1174

Miesiąc 1744

Wszystkich 13624725