Ikona z chlebem

Zakwas

porady nt. hodowli, wykorzystania i przechowywania zakwasu
bread 2

Pieczywo drożdżowe

proste wypieki, pieczywo na zaczynie
bread 4

Domowa piekarnia

wyposażenie domowej piekarni, dobra mąka, miary i wagi w kuchni
bread 6

Szkolenia z pieczenia

Wspólne pieczenie w małych grupach

Masz pytania?

Jeśli masz pytanie - zadaj je w odpowiednim dziale w komentarzach. Wszyscy mieli na początku podobne problemy i chętnie Ci pomogą.

Odwiedź także mój blog: kuchenne pogawędki

Wasze komentarze

  • Pieczywo żytnie

    Aldona Aldona 06.01.2021 17:49
    Dziękuję za odpowiedź. Wybróbowałam dziś słód do Pani chleba razowego żytniego. Piekę zawsze na ...
     
  • Pieczywo żytnie

    MalgorzataZielinska MalgorzataZielinska 06.01.2021 13:48
    Właśnie się zbierałam napisać, ze wszystko jest właśnie w tym dziale. Słód nie zastępuje cukru bądź ...
     
  • Pieczywo żytnie

    Aldona Aldona 06.01.2021 12:54
    :),:) Ok znalazłam W wyposażeniu domowej piekarni. Ciekawa jestem, czy dużo osób stosuje słód i jakie ...
     
  • Pieczywo żytnie

    Aldona Aldona 05.01.2021 09:23
    Witam Panią. Jest Pani dla mnie guru wypieku chleba. Na przepisach z tej strony uczyłam się. Wypiekam ...
     
  • Chleb francuski

    MalgorzataZielinska MalgorzataZielinska 02.01.2021 18:28
    Prawdopodobnie bochenek był żle złożony a może tez ciasto zbyt krótko rosło. Niewyrośnięte dostatecznie ...

Placek, najczęściej drożdżowy z serem. Moja wersja podpatrzona w Gruzji

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy
Odśwież

Statystyki

Dzisiaj 5

Wczoraj 390

Tydzień 395

Miesiąc 9500

Wszystkich 13679838