Ikona z chlebem

Zakwas

porady nt. hodowli, wykorzystania i przechowywania zakwasu
bread 2

Pieczywo drożdżowe

proste wypieki, pieczywo na zaczynie
bread 4

Domowa piekarnia

wyposażenie domowej piekarni, dobra mąka, miary i wagi w kuchni
bread 6

Szkolenia z pieczenia

Wspólne pieczenie w małych grupach

Masz pytania?

Jeśli masz pytanie - zadaj je w odpowiednim dziale w komentarzach. Wszyscy mieli na początku podobne problemy i chętnie Ci pomogą.

Odwiedź także mój blog: kuchenne pogawędki

Wasze komentarze

  • O mnie

    Iga Iga 03.01.2019 01:47
    Dziękuję za Pani wpisy, zawsze mogłam coś pouczającego i przydatnego dla siebie znaleźć. Pozdrawiam
     
  • Wyrastanie i formowanie chleba

    MalgorzataZielinska MalgorzataZielinska 28.12.2018 22:04
    Może być kilka powodów. 1. Zbyt szybkie wyrastanie, może za wysoka temperatura wyrastania (podgrzewanie ...
     
  • Moje chleby - receptury

    MalgorzataZielinska MalgorzataZielinska 28.12.2018 21:55
    Dzień Dobry :-) Trudne zadanie - chyba niewiele pomogę. Na dobra sprawę prawie każdy chleb powinien taki ...
     
  • Wyrastanie i formowanie chleba

    Ewelina Ewelina 28.12.2018 17:13
    Witam od pewnego czasu mam problem z żytnim chlebem na zakwasie. Otóż to ze rozczyn a później ciasto ...
     
  • Moje chleby - receptury

    Monika Monika 27.12.2018 14:24
    Dzień dobry :) Chciałabym uprzejmie zapytać, jak zaprojektować recepturę na chleb na podobieństwo do ...

Wielu domowych piekarzy szuka dobrej mąki. Ja też. Cieszę się, że udało mi się znależć kogoś, komu tak jak mnie zależy i jeszcze się chce.

Poznajcie mały młyn nad Gopłem klik!

008

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy
Odśwież

Statystyki

Dzisiaj 277

Wczoraj 423

Tydzień 2357

Miesiąc 7545

Wszystkich 13378674