Ikona z chlebem

Zakwas

porady nt. hodowli, wykorzystania i przechowywania zakwasu
bread 2

Pieczywo drożdżowe

proste wypieki, pieczywo na zaczynie
bread 4

Domowa piekarnia

wyposażenie domowej piekarni, dobra mąka, miary i wagi w kuchni
bread 6

Szkolenia z pieczenia

Wspólne pieczenie w małych grupach

Masz pytania?

Jeśli masz pytanie - zadaj je w odpowiednim dziale w komentarzach. Wszyscy mieli na początku podobne problemy i chętnie Ci pomogą.

Odwiedź także mój blog: kuchenne pogawędki

Wasze komentarze

  • Chleb "przyjaźni"

    dorota Sapuła dorota Sapuła 18.03.2019 08:56
    witam zrobiłam zaparkę i zaczyn z odrobiną drożdży ale to była druga już próba ( bo pierwszy mix nie ...
     
  • O mnie

    AgaD AgaD 17.03.2019 15:33
    No i dzisiaj zostawilam do wyrosniecia na 1godz 20 min i pieknie wyrosly. Pieke zawsze 3 na raz. 1 ...
     
  • O mnie

    MalgorzataZielinska MalgorzataZielinska 16.03.2019 22:56
    Pękają raczej te niedostatecznie wyrośnięte, przerośnięte maja tendencje raczej do lekkiego ...
     
  • Prosty jasny

    MalgorzataZielinska MalgorzataZielinska 16.03.2019 22:53
    Nigdy na tak długo nie zostawiałam. Może przerosnąć, ale wtedy wstawilabym zimny do piekarnika, bo w ...
     
  • O mnie

    AgaD AgaD 16.03.2019 20:00
    Pani Małgosiu, jaka moze byc przyczyna pekania chleba przy lini blaszki? Kiedy wiadomo ze ciasto jest ...

Wielu domowych piekarzy szuka dobrej mąki. Ja też. Cieszę się, że udało mi się znależć kogoś, komu tak jak mnie zależy i jeszcze się chce.

Poznajcie mały młyn nad Gopłem klik!

008

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy
Odśwież

Statystyki

Dzisiaj 138

Wczoraj 410

Tydzień 2277

Miesiąc 8948

Wszystkich 13404437